Kategorier
De lange - ture over 15 km

Over stok og sten for fjerde gang

Så blev det slutningen af maj igen. Og traditionen tro, fristes man til at sige, så betyder det også Over Stok og Sten i Middelfart og Fredericia. Igen stod jeg forrest, da konfetti sendte os ud på henholdsvis 100 km og 50 km. Jeg var klar på de 100 km, og kom godt afsted.

Herefter gik det slag i slag, denne gang på lange distancer med selskab. Først med det samlede felt, en hyggelig gut fra Aarhus-egnen og så ad lange stræk med to kvinder. Meget hyggeligt, og de havde et godt tempo, og vi havde lige så meget snak som stilhed. Jeg lærte samtidig værdien af at løbe let ned af diverse små bakker for at få lidt variation. Den vil jeg huske, selvom min lyske måske ikke altid var lige glad for dette.

Der var gode depoter undervejs, der bød på alt fra sandwich, kage, snacks, pommes frites midt i Fredericia til lyden af en rosefestival og en toast klokken godt fire om morgenen med udsigt til Lillebælt.

Fra 80 km endte jeg dog med at gå alene i forvejen, og det blev til en samlet tid på 18 timer og 4 minutter. De sidste km føltes dog noget laaange, men heldigvis også opkvikkende ift. at målet var lige rundt om det næste, næste, næste hjørne. Overordnet er jeg meget glad for at gennemføre igen, særligt fordi jeg måske ikke just følte mig i mit livs form, særligt ikke ift. at sætte personlige rekorder. Men det gjorde jeg så alligevel – selvom det altid handler om at være med og gennemføre.

Resultatet fra dagen fra findes på websiden om Over Stok og Sten Lillebælt 2024.