Hvem er jeg?

Mit navn er Karsten Kryger Hansen. Jeg er født i 1979. Bosiddende i Aalborg med min kone, vores datter og den skønne buhund Thor. Og så elsker jeg at gå. Eller rettere – jeg har lært det over tid.

Mit gåmål er 8.000 skridt/dag. Det lyder måske ikke af meget – men jeg har holdt det i over tre et halvt år – hver dag! Det var med inspiration fra bl.a. Morten Elsøes podcast ‘Detox din hjerne‘, at målet blev lige de 8.000 skridt dagligt. Det er “selvfølgeligt” langt de fleste dage, men nogle dage er det alligevel målet der giver en ekstra gåtur, eller bilen der bliver parkeret lidt længere væk fra butikken.

De lange ture bliver det også til. Jeg har gået 100 km ved Over Stok og Sten i 2021 og 2022, og senere i 2022 gået 116,7 km på 24 timer. Nu kigger jeg efter andre spændende måder at gå på, men en 100 km eller 24 timers tur er bestemt også stadig på listen over ting jeg gerne vil. Andre dage bliver det til ture på 10-30 km, afhængig af hvad der passer ind.

Jeg har startet denne blog, fordi jeg har en passion for at gå. Og jeg har selv erfaret, at der kan hentes meget god inspiration på diverse blogs, men også deling på Facebook-sider mv. Og så ved jeg, at min vedholdenhed i at nå mit realistiske gåmål og har fået venner, kollegaer og familie til at gå.

Professionelt er jeg Chefkonsulent på Aalborg Universitet, hvor jeg arbejder med håndtering af forskningsdata. Og så er jeg medlem af bestyrelsen for Vejgaard Gymnastikforening.

Et par indlæg er oprettet historisk, for at jeg selv har samlet mine gå-minder, og de forhåbentlig kan tjene til inspiration for andre.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv gerne til mig på karsten@kryger.dk