Kategorier
De korte - ture under 15 km Motivation

Walk’n’talk på Amager

I dag fik jeg set et nyt stykke af Danmark. Jeg skulle til en konference over middag på Bella Sky i København, og inden da havde jeg et telefonmøde med en kollega på en anden institution, hvor vi lige skulle vende stort og småt. Så kan man jo lige så godt gå 🚶🏻‍♂️♥️

Det blev til 7,2 km rundt i Ørestaden og ud på Amagers smukke grønne områder, som jeg aldrig før har betrådt, trods et utal af besøg i København og særligt på Amager, da jeg ofte er i fly ifm arbejde. Men jeg blev jo snydt for en tur på Amager, da Over Stok og Sten nedjusterede til 50 km. Den anden halvdel skulle vist blandt andet have gået via Amager.

Jeg følte mig som en anden Onkel rejsende Mack fra Fragglerne i Ørestadens skæve arkitektur, men fik også øjnene op for det fantastiske grønne paradis som Amager også er.

Walk’n’talk som telefonmøde er forøvrigt ikke ukendt. Jeg har praktiseret dette et par gange med en kollega, hvor vi begge ifører os Airpods og går en tur. Det kan helt sikkert noget ift at få samtalen til at flyde. Lidt som en walk’n’talk face to face kan.

Topbilledet yder forøvrigt ikke området fuld retfærdighed. Den anden vej er der fri grønne områder så langt øjet rækker.