Kategorier
De lange - ture over 15 km

Det lykkedes!

Så blev de 100 km en realitet, igen. Denne gang på 19 timer og 5 minutter. Uden at placering ellers betyder det store, så kom jeg ind som nummer 7.

Vi startede i Middelfart, og startede med at gå omkring Gamborg med den smukkeste udsigt til vand. Derefter tilbage til startområdet for første depot, der så rigeligt var bestykket med frugt, vand og forskellige madvarer der giver energi.

Dernæst gjaldt det Hindsgavl Slot, og af snørklede, absolut ikke lige, ruter kom vi derudaf. Det blev blandt andet til en tur gennem det tidligere psykiatiske sygehus i Middelfart. Heldigvis havde jeg vandrestaven med til at forcere Hindsgavls mange bakker. Efter godt 35 km, var det tid til at sætte kursen mod Fredericia over den gamle lillebæltsbro.

Hovedmåltidet var en lækker burger fra Pagoden streetfood ved 40 km-depotet. Og så gik det ellers af både laaaange lige veje, og snørklede stier, til depotet ved 53 km, der må kaldes for luksusdepotet. Her var softice og slush-ice, og vandblære mv kunne fyldes op. På det her tidspunkt var der nok røget mindst 6 liter vand indenbords. Man kunne få vand på alle depoter. Tilsvarende var det depotet hvor familien kom på besøg, midt i en beach bar på stranden. Kan man ønske mere? Det kunne ikke passe bedre til vejret 🌞🌞🌞

Videre af Fredericia volde, gennem skove og en smut i dyrhaven. Varmen tålelig nu, men det begyndte også at blive mørk. Så det blev starten på slutningen, hvor i hvertfald 5-6 timers vandring var henlagt til områder med bælgravende mørke 👻. Midt i et boligområde ved en skole, måtte jeg sætte turens første tensoplast på foden da en vabel meldte sin ankomst. Den blev hurtigt punkteret og tapet ind. Efter et par km gav den ikke meget væsen af sig. Ved 70 km depotet blev der tanket op med en sandwich.

Den gamle lillebæltsbro blev krydset igen – for sidste gang. Mentalt gik jeg nu ind på den sidste fjerdedel af ruten. Der var forøvrigt fyrværkeri fra mindst to-tre byer, så der var show på begge sidee af broen 🎆. Tilbage ved depot 5 i Middelfart Sparekasse fik jeg tanket en kop kaffe, med Mads’ (en af arrangørerne) kloge råd om at komme videre inden benene bliver kolde, og mageligheden tager over.

En tanke om at resten blev ‘a walk in the park’ kunne jeg så glemme alt om. En orienteringsløber havde (fik jeg forklaret efterfølgende) hjulpet med at tilrettelægge en meget spændende tur gennem skovene i Strib, og der til tider kun liiige var plads til den vandrende med rygsækken. Selvfølgelig i mørke. Hårdt, men sjovt.

Fra Strib Fyr gik det endelig hjemad sydpå, og undervejs kunne jeg få arrangeret kørsel. Så med nærmest lettelsens tårer over at kunne gennemføre, fik jeg krydset målstregen.

Undervejs ramte vi vist 30 grader op til flere gange. Vand kombineret med salttabletter, elektrolytter mv, fik holdt de værste kropslige reaktioner på afstand. Skift af strømper ved depoterne op til de 53 km, holdt i nogen grad også fødderne vabelfri.

Tak for turen til Over Stok og Sten. De laver nogle virkelig fede, velafmærkede ruter. Tak til alle jeg mødte på min vej, som jeg fulgtes med i kortere eller længere tid. Godt gået allesammen!

Det blev til 120.000 skridt 👣