Kategorier
De korte - ture under 15 km Motivation

5 års gåbilæum!

Det er ret vildt at tænke på! I fem år har jeg nu, dag efter dag, nået mit daglige skridtmål på mindst 8.000 skridt.

De fleste dage har været ‘nemme’, og hvor målet er opnået gennem almindelige daglige aktiviteter. Og andre dage er det udtryk for at nogle af vaneændringerne med at parkere liiiidt længere væk, gå frem for at cykle eller andre små ændringer, spiller ind. Og andre dage står jeg op én time før en dag med heldagskonference, for at være sikker på at dagens skridt kommer i mål.

Så skridtmålets opfyldelse kommer i mange former. Men fælles er, at det fortsat er sjovt, og at målet med de 8.000 skridt/døgn står fast. For nogle dage er det kun lige over, andre dage bare en lille del af den samlede høst af skridt. Rekorden inden for samme døgn ligger på lige over 99.000 skridt (nej, jeg nåede ikke 100k), og nogle dage er det måske 8.022.

Gåbilæumsdagen blev brugt sammen med Lone og gode venner på en selvdesignet tur på 10 km gennem Lille Norge og Kettrup Bjerge nord for Blokhus. En virkelig smuk tur i høj solskin. Gå-målet ramte jeg lige som vi kom ned på stranden.

Jeg ser frem til et år mere. Næste målepunkt er 2.000 dage. Og mon ikke der kommer flere af de gode lange ture. I de fem år med gåbilæum er det blevet til fire ture på 100 km eller derover inden for 24 timer – og det er vildt opløftende og motiverende.